TJÄNSTER

PROFESSIONELL
Stamkund hos Elenia sedan många år och rekommenderar henne varmt! Mycket professionell och otroligt vänlig. Hon är bäst! ❤️

Helena

BÄSTA VAXNINGEN
“Bästa vaxningen jag har varit på och har nu gått fler gånger. Elenia är proffsig och effektiv! Rekommenderar stark!"

Nikolina

FÖRTROENDEINGIVANDE


Har gått till Elenia regelbundet i över två år och kunde inte vara mer nöjd! Hon är SÅ professionell och duktig! Hennes lugn gör att man finner förtroende för henne väldigt fort och man känner sig trygg när man är hos henne. Kan starkt rekommendera Elenia!"


Denize

Manikyr

fullsizeoutput_a29
fullsizeoutput_a31
5F282B0A-97C0-4B64-8EB5-BFC561C537AB
Wj+PNaEaQ3ujI3MvqEf8bQ

På Studio Elenia kan du räkna med en förstklassig manikyr. Vi tar hand om dina nagelband och filar naglarna. Lackningen blir perfekt varje gång!

Fötterna glöms många gånger bort. Vi tar hand om trötta fötter och får de att kännas som nya igen.

Pedikyr & Fotvård

Rosa pedikyr
Korall pedikyr
Röda tår
Röda tånaglar
pedicure brasileira
Pedikyr
Pedikyr

Lash & Brow-lift

BROW LIFT

Vad är brow lift, keratin lamination? Brow lift, brow lamination är en behandling där du omskapar brynhårets riktning. För att få stråna i den önskade riktningen och formen du vill ha. Det här är det perfekta behandlingen för atta som har rufsiga eller ostryriga bryn, har har luckor , eller bara vill ha de där snyggt formade och den där "Bruched-uplooken".


Den här behandling kommer lösa dina problema med ostyriga bryn, kommer skapa fylligare och tjockare look på dina bryn medans du också får en snygg form som håller i upp till 8 veckor. I den här behandlingen ingår också en djupgående keratinbehandlig. Keratinet ger fukt och näring smatidigt som den ger en skyddande film runt dina strån. Keratinet hjälper även till så dina bryn kan växa och återhämta sig från eventuell överplockning.


Vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 4-6 vecka.

LASHLIFT

Det är en behandlingen som kan ge fantastiskt vackra och böjda fransar som lyfter och ger volym till dina egna ögonfransar. Det är en perfekt och skonsam Lash lift VARJE gång.


Produkterna är säkra, skonsamma, hygieniska coh bekväma. Väskorna kommer i engångsförpackning, vilket gör att du kan erbjuda dina kunderen snabb skonsam behandling med nya vätskor varje gång du utför behandlingen. Keratin innehåller även vitaminer och häjlper till att stärka fransarna.

Hos oss får kunden alltid en skräddarsydd behandling. Vi erbjuder både klassisk- och resultatinriktad ansiktsbehandling. Vi jobbar med olika peeling och anti-aging, allt anpassas efter kundens hudtyp och tllstånd. 

Ansiktsbehandlingar

NANNIC - NBE100
Radiofrekvens är en del av det elektromagnetiska spektrat av energisom absorberas av cellerna och omvandlas till värme och låg elektrist energi. NBE är en banbrytande metod för hudföryngring so har blivit en av de mest efterfrågade hudvårdsbehandlingarna på marknaden.

Tack vare den unika kombinationen av elektromagnetisk energi från NBE apparaturen och specialutvecklade behandliingsserum från Nannic, uppnås en naturligt vackrare och mer motståndskraftighud redan från första behandlingen.

En avkopplande behandling där de aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp

och önskat resultat.

NANNIC - NBE 100

PRX -T33 är en ny teknologi och era inom estetisk dermatologi och bio revitaliserande anti-age behandling.

Behandlingen passar alla hudtyper (exkl. dermatit) och har få kontraindikationer.Återhämtningstiden , s.k. down time, är kort utan sociala begränsningar. Trots dess potenta innehåll ska behandlingen ej klassas eller marknadsföras som kemisk peeling. PRX-T33 är en bio revitaliserande anti-age behandling som återskapar hudens fyllighet och volym samt motverkar hudens åldrandeprocess.


En multifunktionell behandling som kan användas ensam eller i kombination med Dermapen, Radiofrekvens för ett riktigt kraftfullt resultat (motsvarar ca.4 behandlingar) För alla hudtyper och årstider.Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxidger varken "frosting" eller social begränsning.

Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass 1.


Egenskaper:

- Aktiv ökad cellförnyelse

- Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer

- Djupt fuktgivande

- Återskapar hudens fyllighet och vitalitet

- Reducerar rynkor/linjer

- Reducerar oönskad pigmentering och främjar hudton

- Boostar hudens funktioner

Laser-Hårborttagning

Upplev en effektiv och säker laserbehandling med Euphoria Diodlaser. Vår diodlaser är speciellt utformad för hårborttagning och är utrustad med 4 olika våglängder, 755nm, 810nm, 940 nm och 1064nm, vilket gör den lämplig för alla hudtyper och hudfärger, samt effektiv på alla typer av hår, så länge det finns pigment i hårsäcken. Med vårt inbyggda kylsystem minimerar vi risken för hudskador och behandlingen är minimalt smärtsam; många kunder känner inte någon smärta alls!

Gör dig permanent hårfri oavsett hud med Euphoria Diodlaser.

Starkare - Snabbare - Säkrare - Hårborttagning

- Effektiv hårborttagning på alla kroppsområden, inklusive ansikte, armhålor, bikinilinje, ben, rygg och bröst

-Lämplig för alla hudtyper och hudfärger

- Minimalt smärtsamt

-Inbyggt kylsystem för att minimera risken för hudskador

- Snabba och synliga resultat

- Permanent hårborttagning efter ett 4-6 behandlingar

Håret växer i 3 olika faser, och permanent hårborttagning kan endast uppnås vid tillväxtfasen. Av kroppens hår befinner sig ca 30% av håret i tillväxtfasen samtidigt. Det innebär att efter en behandling elimineras ca 30% av hårmängden. Beroende på person/hår typ/hår mängd samt område krävs mellan 3–8 behandlingar i genomsnitt mellan ca 6–8 veckors intervaller. Ibland flera eller färre. Efter varje behandling bokar vi direkt upp ny tid så intervallerna följs noggrant för optimalt resultat.

Vadbörmantänkapåinförbehandlingenmeddiodlase?

-Raka behandlingsområdet 24 timmar innan behandlingen

-Sola inte dagarna före du får vara brun men ej bränd

-Använd ej brun utan sol 7 dagar innan

Vaxning

Vi erbjuder vaxning av hela kroppen. Vaxning är en skonsam och effektiv hårborttagningsmettod som passar för alla hudtyper. 

Vi erbjuder allt från ansiktsmassage mot spänninghuvudvärk till djupgående helkroppsmassage och fotmassage. 

Har du friskvårdsbidrag så kan du passa på och boka någon av våra friskvårdsbehandlingar. 

Massage